fredag, juni 15, 2007

Heja posten!

Kolla in postens tävling och vinn en resa till New York. Tävlingen består av att man ska göra ett scrapcard. Vilket bra initiativ. Heja posten!Så här står det på kortet. Syns lite dåligt..
.
" Tävla och vinn!
Scrapping är en trend från USA där man gör sina personliga dagböcker med hjälp av bilder, kvitton, kartor, teckningar och egna små noteringar.
.
Nu lanserar vi "scrapcards", ett kul och annorlunda sätt att höra av sig.
.
Sommarens stora tävling utmanar dig och din kreativitet, och det är bara din egen fantasi som kan begränsa dig. Låt kreativiteten flöda och skicka sedan in ditt bidrag till oss på posten. Du kan ju alltid träna genom att skicka några roliga kort till dina vänner i sommar.
.
Vinnaren får åka till New York! Första priset är en resa med flyg och boende för två personer i fyra dagar till det stora äpplet, värde ca 28 000 kr!
.
2-10:e pris är ett startkit för scrapping, värde ca 1000 kr.
.
Skicka in ditt svar senast den tredje september 2007. Vinnarna meddelas personligen och presenteras på Posten.se från den 28 september."
.
.
Kila nu iväg till närmaste postkontor och hämta ett kort du med.

3 kommentarer:

jenny sa...

Garvar - kan man skriva att man helst vill vinna pris 2-10...? (Fast det är ju inte grejer man valt själv, så det kanske inte vore så bra ändå... *s*) Det är liksom inte läge att åka till NY med två små barn att hålla ordning på - jag tycker storstäder är läskiga nog när man bara har sig själv att hålla reda på...!

Landstoken sa...

Lycka till hoppas att du vinner :)
/Helena

Johanna sa...

Åh var kan man hitta tävlingskortet? *nyfiken*