tisdag, juli 10, 2007

Bläää

Jag har ingen lust överhuvudtaget. Känner inte ens för att pyssla. Men jag tvingade mig själv till att göra detta kort till scrappiz veckoutmaning. Man skulle göra ett kort med paper piecing light.

Så här blev resultatet. Ett kort lika tråkigt som vädret. Bah!

9 kommentarer:

KarinSN sa...

Vad läckert det blev med vellum i vågorna :-) Jättefint :-) Och pysslelusten kommer tillbaka, det brukar den göra, när man minst anar det (eller har tid med det)...

SasSa sa...

Var ett underbart kort! Inte tråkigt någonstans. Men kan hålla med om att vädert inte är det roligaste. Idag skiner iaf solen ute hos mig. Hoppas du får lite sol på dig med.
Många kramar SasSa

Emma sa...

Nä, det är inte alls tråkigt kort! Ja tycker att det är jättefint och somrigt- synd bara att vädret ute inte är lika somrigt =)

gunilla/nilla sa...

Synd att du inte är riktigt på hugget. Känner igen mig. Att du inte är nöjd med ditt kort är synd för det är verkligen kanonfint. Man får sommarkänslor av det. Kan verkligen behövas i vårt avlånga land. Här skiner faktiskt solen idag:) två dagar på rad!!
Kramar till dig/Gunilla

Linda sa...

Det är ett underbart kort, inte alls ett tråk kort, men vila några dar ocg lusten kommer tillbaka , jag lovar!

Kram Linda

Marie sa...

LÄGG ÄGG, det är inte alls tråkigt. Det är ett jättefint kort.
Pyssellust kommer och går, det är jag den första att skriva under på.

Liselotte sa...

Men nej vad säger du, detta kortet var ju ursött ju. Inte alls tråkigt. Snarare tvärtom. Man blir glad och badsugen när man ser det.
Min pyssellust är ofta i bott men av nån anledning så kommer den alltid tillbaka så din kommer nog med ska du se..
/Liselotte

Yngla sa...

Tråkigt? Jag tycker att det var supersnyggt, speciellt vellumvågorna! Trevlig blogg du har förresten, hittade hit från Petrasos sida!
Kram/Yngla

SusanneSj sa...

Vilket snyggt kort!!!
Hoppas du fått tillbaks din pyssellust.
/Susanne