söndag, juni 15, 2008

Goda nyheter

Veterinären har ringt och kontrast röntgen visade inga läckor någonstans. Blodprovet visade ingenting förutom att Yatzy är väldigt uttorkad. Hon har gått ner ett kilo sedan i torsdags. Så hon får dropp och dom behåller henne en natt till. :(

Imorgon ska dom börja med att ge henne lite mat, om det kommer upp igen så ska dom göra en gastroskopi. Om hon lyckas behålla maten så får hon nog komma hem. Vi längtar efter henne så mycket. Har dom aldrig hört talas om besökstider på Blåa Stjärnan?! ;)

Veterinären hälsade att Yatzy har lyckats charma alla, både veterinärer och sjuksköterskor. Dom turas om för att få gå ner och titta till henne. Kan tänka mig att hon blir så glad, så glad när hon får besök. Svansen viftande och ett stort leende med hela munnen så att hon får söta rynkor på näsan.

4 kommentarer:

Zarah sa...

Åh, vad skönt att höra!! Klart hon charmar dem - hon är ju så söt att man kan få diabetes för mindre. Brås på sina mammor kan jag tro.

Augusti_73 sa...

Åh vad skönt att höra!!

lotta sa...

Usch vad tråkigt att Yatzy inte är bra:-( Vi håller alla tummar och tassar här i Skene... Det är klart att den lilla pricktösen har charmat hela personalstyrkan på Blå stjärnan! kram kram

Annyt sa...

Åh va skönt med lite goda nyheter..
Håller tummar o tår för att hon snart får komma hem igen.