tisdag, oktober 28, 2008

Mejl

Kollade precis in min mejlbox och jag har över 200 mejl att gå igenom. Så ni som väntar på svar... det kommer. Jag betar av dom lite i taget... Det sägs ju att tålamod är en dygd. ;-)

måndag, oktober 27, 2008

Press the pause button

Jag är i behov av en paus, så därför tar jag en. Förra veckan var hektisk och helt galen. En viss underbar tjej fyllde trettio år och fick besök av hela tjocka släkten. Det var mycket uppskattat av både Lena och mig. Underbart att få krama lite på jämtlänningarna. Synd att ni inte kunde stanna längre!!

Mitt huvud surrar av tankar, både stora och små... och jag känner att jag orkar inte formulera mig och blogga roligheter som inte finns.
Jag behöver en vitamin kick, lite extra kärlek, positiva ord, kramar och solljus. Jag återkommer när jag laddat mina batterier med ovanstående ingredienser.
Helena

Ps. Hösten i all ära men snälla kan jag få lite mer solljus?!
Ska det vara så jäkla svårt? Jag bara undrar... ;-)

fredag, oktober 17, 2008

Lite blandade alster...

Jag hoppas att paketen har kommit fram till sina mottagare idag. Ett litet paket till Helene´s Aston och det rosa kortet skickade jag till Jane tillsammans med RosaBandet tavlan.
.
Ha en trevlig helg!

onsdag, oktober 15, 2008

GCD Sophisticated Frost Full Collection

Jag och Zarah fick varsitt DT-paket med GCD Studios Sophisticated Frost Full Collection... och dessa alster har jag skapat med dom underbara papprena. Riktigt lyxiga och skimrande papper som passar till det mesta. En fröjd att jobba med.
.
Kila in på ScrapAddicteds blogg för att kika in materiallistor och givetvis även Zarahs underbara alster.

måndag, oktober 13, 2008

Citroner någon?...

Jag är så sur och irriterad. Igår monterade jag ihop byrån som jag fick av mina snälla föräldrar i fredags. Jag behöver nämligen få bort lite av alla mina pysselsaker som tar över hela vardagsrummet.

Nu har jag sorterat, slängt och organiserat och mina saker får verkligen INTE plats. Vet inte vad jag ska göra med resten. *suck*

Blä!! Jag är surare än surast. :(

lördag, oktober 11, 2008

Finsk musik

...på repeat just nu

Jag känner mig nostalgisk och längtar till Finland.Ps. Vad tycker ni? Gillar ni finsk musik? ;-)

onsdag, oktober 08, 2008

Hip Hip Hurra!!Det är ingen vanlig dag för det är Yatzys födelsedag!
------------- Hurra Hurra Hurra!! -------------

Lilla prickiga prinsessan fyller 3 år idag. Stora tjejen. Hon öppnade precis sin present alldeles själv. En pipleksak i form av en lila igelkott. :) Synd bara att hon har en släng av skendräktighet och tror att igelkotten är hennes bebis. Senare ikväll ska hon även få lite födelsedags"tårta".
.
Tillsdess så ska jag däcka på soffan och kurera mitt huvud och min migrän.

måndag, oktober 06, 2008

Monday sweet monday

Idag kan du bjuda på min tavla.
Tidningen Ett Trykk kom i min brevlåda idag.
Solen skiner.

Ha en bra måndag

söndag, oktober 05, 2008

La-di-daSå här ser skissen ut för ett pysselprojekt som blev precis klart. Nu ska det bara slås in, göras ett litet kort och sen iväg till en annan ort med posten.

Men mer än så får ni inte veta... hihi :) *flin*


Ha en trevlig söndagPs. Ni glömmer väl inte att kika in på ScrapAddicteds blogg?, för det kommer en ny auktion varje dag. Think pink och stöd RosaBandet.

lördag, oktober 04, 2008

Rosabandet alsterEn ask och en broderad tavla är vad jag har hunnit skapa hittills. Jag har många idéer fortfarande så det kommer mera...
.
Dessa två kommer så klart att auktioneras bort på ScrapAddicteds blogg under oktober månad.

onsdag, oktober 01, 2008

{Höstigt}