måndag, november 24, 2008

Kortskissen #34


.
Så här ser skissen ut den här måndagen. Jag hoppas att jag blir frisk snart så att jag kan pyssla mer julkort. *abstinens* Har inte orkat göra något kort för den här veckan men förhoppningsvis så får ni se ett nytt kort till Kortskissen nästa vecka.
.
Hoppas att ni får en bra start på veckan.
kram

lördag, november 22, 2008

Små monster

Saga och Nero, våra små söta monster.
.
.
Ps. Saga är Lenas systers hund och hon är här på "semester" i tre veckor. Nero är min lillasysters hund. Dom är nästan lika gamla, hundarna alltså. Saga är 10 månader och Nero är 8 månader.

tisdag, november 18, 2008

Sjukstuga

Både jag och Lena är lite smått förkylda så vi roar oss med att spela Guitar Hero. ;-) Jag har battlat mot Slash *skratt*

Jag hoppas att jag har ork till pyssel snart... för jag har en underbar hög med julpapper att ta itu med.

Må så gott allihopa.

måndag, november 17, 2008

Kortskissen #33

Måndag betyder ny skiss och nya kort. Så här ser mitt kort ut den här veckan. Fler kort hittar du här >>KortskissenDet enda som är färdig köpt på det här kortet är boksstavsstickers, knapparna och snöflingorna. Resten har jag "gjort" själv av papper, filt och tråd. Snögubben var jätterolig att göra. Jag älskar sånt här pilljobb som tar lång tid att göra. ;-)

Snöflingorna är för övrigt från Tim Holtz nya grungeboard, Seasonal. Jag älskar grungeboard för man kan måla, fila, bita, embossa och böja utan att det går sönder. I lööv it.

Ha en fortsatt bra måndag

torsdag, november 13, 2008

Gästartist - Ett Trykk

Det har varit så mycket nu så min hjärna hinner knappt med... Kom på att jag helt glömt bort att visa er korten som jag gjorde till den norska tidningen Ett Trykk. Ibland tror jag att mitt huvud består mest av luft, och kanske lite damm och några lösa skruvar. ;-)

Här kommer korten i alla fall.
.
tisdag, november 11, 2008

Julmust gör susen...

Nu har jag varit på Statoil och köpt mig en stor flaska med julmust. Det är rena dundermedicin kuren mot ett ledsamt hjärta och gråtiga ögon. ;-)

Helena julmust = sant

måndag, november 10, 2008

Rachelle Anne Miller


Jag har pysslat fem stycken kort till ScrapAddicted med underbara Rachelle Anne Miller stämplar. Jag tycker att stämplarna är såå söta. ♥
.
Materiallistor till alla korten hittar du här på ScrapAddicteds blogg.

Kortskissen #32

Nu har Kortskissen startat igen. Här kommer mitt kort för den här veckan. Julkortsproduktionen är i full gång.--------------------------------------------------------------
Jag har hamnat i en svacka. Har ramlat ner i ett grått hål och allting är bara blä... men jag hoppas att det går snart över.

Ha en bra vecka, ta hand om er och glöm inte att ta på er reflexer när ni går ut i höstmörkret.

måndag, november 03, 2008

FrostFoton från gårdagens morgonpromenad. Frost är vackert.
Ha en bra måndag!
.
Nästa vecka startar Kortskissen igen.

söndag, november 02, 2008

Monster Apan.
Mönstret till apan kommer från Made By You.
.
Visst är dom söta?! Tror att det är pingvinen som står näst på tur. Måste bara köpa svart garn.

lördag, november 01, 2008

Dumma nål

Räck upp handen, ni som har lyckats med följande när ni broderar... Dra upp nålen rakt i ansiktet och rispa upp underläppen!

Jaså, det är bara jag som sitter här och viftar med handen. Oj vad oväntat. *skratt* Borde få pris för världens klumpigaste.

Jag håller på och virkar en apa... eller beskrivningen är för en apa men slutresultatet liknar allt annat förutom en apa. Att den ser konstig ut är en underdrift. Ja,ja ni får se den imorgon för jag är snart klar med monstret.

Tillbaka till nålen.