lördag, maj 30, 2009

Robinson 2009

Årets Robinson är ju ett skämt. Värdig vinnare?!, nä in my ass att hon är. Jag är lite smått förbannad nu. Skitprogram!

Födelsedagskalas

Nu åker jag och Yatzy snart iväg till Göteborg med min mamma och pappa. Vi ska på min kusins födelsedagskalas. Ååhh hoppas det finns tårta. *skratt*
Jag ska ta en massa foton och njuta av det vackra sommarvädret.

Ha en underbar lördag allihopa!

Och ni som är på träffen här i Borås, ta en massa foton och scrappa lugnt. Önskar att jag kunde vara på två ställen samtidigt.

torsdag, maj 28, 2009

Jag har scrappat!!
onsdag, maj 27, 2009

Easerstämplar

för ScrapAddicted
.
Materiallista hittar du på ScrapAddicteds blogg.
ScrapAddicteds alla Easer stämplar hittar du här.

måndag, maj 25, 2009

Tusen Tack

Tack för alla gratulationer på min födelsedag via telefon, sms, mejl och kommentarer här på bloggen. Ni fyllde min dag med värme och solsken i hjärtat.

Tack för alla kommentarer på mina nya alster. Jag kan inte säga i ord hur mycket det betyder för mig. Jag uppskattar varje kommentar så mycket. Det hoppar till lite extra i hjärtat varje gång jag har fått en ny kommentar.

Tack för det varma välkomnandet tillbaks till bloggvärlden. Jag har saknat er och det gör mig så glad att ni har saknat mig också.

fredag, maj 22, 2009

1+ 2 = 1½.
1. En av dom första Art Journal sidorna jag gjorde. Den handlar om glädje... speciellt glädjen man får från lite färg. 2. En sida inspirerad av Alice i underlandet. Om känslan av att allt är lite upp och ner. Sidan är inte klar än eftersom det fattas något men jag har inte hittat den rätta "saken" än. *skratt*

måndag, maj 18, 2009

27

Grattis på födelsedagen till mig!! HipHipHurra!
27 år!?, när blev jag så gammal?

fredag, maj 15, 2009

Blablabla


En Art Journal sida om hur jag avskyr politiker, chefer och andra som missbrukar sin makt. Måla är nyttigt sätt att få ut sin ilska och frustration. ;-)

Ha en bra fredag.
Tingeling!


Ps. Imorgon är det dags för finalen i Eurovision. Hur tror ni det går?

Loppisfynd

Att gå på loppisar är bland det bästa med våren/sommaren.

måndag, maj 11, 2009

FredagsskissenDen här veckan är det jag som står för fredagsskissen hos ScrapAddicted. Hoppas ni blir inspirerade och skickar in era alster till tavling@scrapaddicted.se. Ni har på er till torsdag den 14maj(midnatt).

Nu ska vi ut på en promenad i regnet.
Tjingeling!


Ps. Som vanligt så hann jag inte klart med mitt kort till Kortskissen. Fy för mig! Efter sommaren blir det ändring på det. Så det så! ;)

Work in progress


Några halvfärdiga sidor som väntar på att jag ska ha lite kvalitetstid med dom. :) Åh, vad jag älskar färg, spraymist och gesso! Det är en ny kärleksaffär. haha.

söndag, maj 10, 2009

4 rosa
Kram
Helena

lördag, maj 09, 2009

I ♥ PAINT


fredag, maj 08, 2009

Jag, Teus och Babybjörnen


Så himla mysigt!

Ett litet kort


torsdag, maj 07, 2009

En sida till...


Jag ger upp

Jag ger upp med att försöka ändra på bloggen för jag förstår ingenting! *sliter ut mitt hår*

Jag tror jag kom på hur man ändrar storleken men fotona förblev ju lika små. Jag vill kunna ha lika stora foton som WoopsieDaisy, Diana och Åsa tex.
Sen att försöka klura ut hur jag får till en kolumn på vänster sida också, som Myamia, det har jag ingen aning om hur man gör.

Åh, vad jag önskar jag kunde bara bläddra igenom en HTML bok och så abrakadabra så skulle jag kunna ALLT. Det skulle va´ nått minsann.

Jag tror jag får hyra någon att fixa det här åt mig. För jag,... jag inser mina begränsningar. *skratt*

Art Journaling

Jag tog den otroligt begåvade och inspirerande Dina Wakleys - Art Journaling 101 och 102 kurser under månaderna jag var borta... Och det är bland det bästa jag någonsin har gjort.

Det är helt underbart att få kladda med färg utan att behöva tänka på att det ska bli "något". Så frigörande, lustfyllt och inspirerande. Att skapa bara för mig och för att det får mig att må så bra.

Kan varmt rekommendera båda kurserna. Själv hoppas jag på att det kommer en Art Journaling 103 kurs. *håller tummarna*

Här kommer en klar sida från min Art Journal.Ha en bra torsdag

Present till Novaonsdag, maj 06, 2009

Maskrosor är magiska
tisdag, maj 05, 2009

Prinsessan Leia vs. Badmonstret Saga


Triss i turkost


.
Jag tror att alla tre korten var menade till Kortskissen men eftersom min scrapmojo var på semester i ett par månader så blev dom aldrig klara i tid.
.
Så jag visar dom här och nu i stället. :)
.
Idén till stjärnkortet kom först, sedan Teus tavla. Så kan det gå... inspiration från det ena till det andra. *hihi* Härligt!

En tavla till TeusTeus och hans mammor fick den här tavlan i present när vi träffade honom för första gången. Det var kärlek vid första ögonkastet. Han är den bästa killen i hela världen.

TEUS

Johanna och Jennies underbara son
måndag, maj 04, 2009

Creative Cafe...

...för ScrapAddicted